Tuesday, January 1, 2013

SPM Candidate

Assalamualaikum people,
ahah.It's already 2013.So,Happy Belatedd Bit Happy New Year.Eh,mengarut apa nihh.Sebenarnya nak cakap selamat tahun baru masihi ja.Macam tk percaya kan?Rasa baru cuti ja tup tup esok dah nak sekolah pun.The most shocking thing is Im gonna be one of SPM CANDIDATE OF 2013.Ya Allah,bukan hari tu baru amik result PMR kee?Takkan nak SPM dah,sangat cepat.Sangat.Yani dah tak boleh main-main lepas ni dah.Waktu sekarang memang bergerak macam Ferrari.Dulu-dulu boleh la macam kereta lembu.So kalau leka sikit ja memang padah.Hehe,maybe lepas ni Yani pung dah jarang jarang update blog ni.Faham fahamlah nah.And and I want to tell you something, In Sha Allah this is the last year for me to go to school.Wearing a school uniform and do all of the thing that I should do as a school student.Tak pernah lagi rasa macam mana life lepas sekolah and taktau rasa macam mana.Setiap orang tk sama kan?But I know Allah SWT knows best.
Azam baru ni,azam baru. :P
Okaylah it almost 0030 am and I have to wake up on 0600 to go to school.Till then.
Lots of LOVE,
NIA'S.
open your wings widely and start to fly on the sky.

2 comments:

  1. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Btw, let's join this awesome giveaway !


    Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


    Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete