Monday, December 10, 2012

SIMPLE GIVEAWAY-PINK ORANGE SHOPPE

Assalamualaikum and hi,



Haaa,dah tengok title & banner yg cute ni?Cuba terjah tengok.Giveaway kali ni awesome kot.Hadiah misteri-misteri tapi for sure lah best punya kan.Yani bosan taktau nak update apa.So kalau Yani update GA korang pun boleh join kan?Tak salah mencuba nasib.Rezeki itu di mana-mana.Allah SWT dah tetapkan segalanya untuk kita.Hehe,yani pun kali ni harap-harap ada lah rezeki.Amin. :) 
Ni orang yg jadi mangsa tag Yani :
Jom join awak-awak yg awesome semua!
Lots of LOVE,
NIA'S.

No comments:

Post a Comment