Sunday, December 23, 2012

Rojak

Assalamualaikum,hello there!
See?blog Yani dah berubah.Lawa dok?Fully edited by my lovely buddy okay!Thanks a lot :*
Kalau Yani nak edit sendiri memang pakai berabad la baru nak complete semua.Hihi.So,the title is rojak because I wanna write many kind of thing today.Firstly,Yani baru je balik dari Penang.Haha,holiday lah apa lagi.Orang ramai sangat.Banyak tempat jugak yg best kat Penang ni.kalau cakap pasal makanan tk payah kata apa lah,memang superbbb!Paling best Padang Kota punya Laici Kang,ohhh~can I have it now? :P
Kalau bab shopping pulak memang awesome.Banyak tempat yg best-best.Rasa macam tak puas lagi.Yani pergi 3 hari ja.Minggu depan dah start sekolah.I gonna be one of SPM candidate so mesti busy lah kan.Sorry kalau lepas ni Yani dah jarang-jarang blogging dah.Jom layan picturess dulu~

Bersepah.


 with the lil sis

 macam apa je.





 
 sotong bakar okayy.


muka paling huduh.

Dah.Takpayah gelak.Lepas ni tak boleh relax relax goyang kaki dah.Hari ni Yani nekad nak study.See you then.
Lots of LOVE,
NIA'S.

1 comment:

  1. tgk sotong bakar time puasa ni terliur kut... hehe
    amal follow sini

    ReplyDelete