Friday, December 14, 2012

I'ts Friday

Assalamualaikum readers and hi world.Blog Yani dah lain kan?Uhuks uhuks.Macam apa ja.Act,Yani nak tukar skin tau korang,tapi    
complicated lah.Rasa macam dah bengang teruk then terus tukar balik Denim template punya.Maybe ni pun untuk sementara ja.Yani 
rasa macam nak upah orang ja untuk edit blog ni.Malas betul nk fikir.Sekarang ni Yani cuma nak focus SPM ja.SPM,SPM,SPM.Benda yg tak berapa penting tu letak tepi dulu.Tapi,kadang-kadang rasa mcm diri ni teruk pung ada.Korang tau tak Yani start blogging dari 2010 lagi tapi sampai skrg still tak expert lagi benda-benda yg ada kena mengena dengan blog ni.Dulu-dulu time lepas PMR mula jugak berjinak-jinak dengan blog ni.Tapi
bila naik ja Form 4 Yani just update entry ja.So semua ilmu tu dah lupa.Orang yg baru buat blog pun dah boleh buat tuto macam-macam.Haeshhh,tak boleh jadi nih.So,sekarang Yani decide nak biarkan dulu blog ni sampai jumpa orang untuk edit blog buruk ni.Hoho.Buruk-buruk pun sayang jugak tau I dengan blog ni.Bukak cerita pasal bola pulak.Semalam Malaysia kalah lah dengan Thailand.Kecewa jugak ahh.Yani sanggup skip study addmath semata-mata nak tengok bola awak.Betapa sayang dekat Malaysia. :') Tapi takda rezeki nak buat macam mana kan awok?Redha jela.Dengar kata refree makan rasuah lah,itu lah,ini lah.Tak habis-habis.Semua tu hanya Allah SWT yg tau.Takpa Malaysia,walaupun kita kalah tapi kita kaya dengan adab.Walaupun Thailand menang tapi mereka kaya dengan kad kuning .So don't give up okay Harimau Malaya!You are the best!
Lots of LOVE,
NIA'S.


P/S : sesapa baik hati nak tawarkan diri edit blog buruk  Yani?Nanti Yani bagi upah kereta Ferrari sebijik. :P

No comments:

Post a Comment