Wednesday, November 14, 2012

1434 Hijrah

Assalamualaikum stalkers.
First of all,Yani nak wish Salam Maal Hijrah okay untuk semua.Semoga sepanjang hidup kita diredhai Dia.
Apa azam korang tahun ni ?
Kalau Yani,Yani nak jadi insan yang lebih baik dari sebelum ni.Tahun ni,azam Yani kena lagi serius & dah tak boleh main-main.SPM is waiting for me.
Tahun ni,macam-macam benda yang jadi.Tapi semua tu pengalaman kan?
Rasanya banyak jugak benda yang berubah.Tak best lah kan kalau hari-hari kita jalani kehidupan macam biasa.Tak adventure lah.Sebenarnya nak say yg tu ja.Yani dah mengantuk dah.See you then.Oyasuminasai no minna.
Lots of LOVE,
NIA'S.


Not in the good mood actually.

No comments:

Post a Comment