Wednesday, March 7, 2012

A thousand year

Assalamualaikum & hi there :)
Yeay,exam dah habis.Merdekalah kita kan? *for a tiktok only maa.
Exam korang mcm mana ?
Mesti dahi dah berkerut tu.Haha,tambah-tambah kalau cakap fasal addmath.Mula ja berkerut dahi tu.
Exam kali ni,yani main-main byk sgt tau tak.Tak serious langsung.Orang tengah jawab exam yani boleh relax-relax tengok pemandangan luar kelas lagi.Dah cikgu cakap 'masa menjawab tinggal lima minit lagi' baru lah nak gelut-gelut.Nya. :/
Teruk kan?
Tapi yani mcm tak kisah ja.Taksiap pun takpa.
Haish,taktau la sejak bila jadi mcm ni.Tapi yani ready dah nak tengok 'bad result' yani kali ni.
Haha,okay.Stop fasal exam tu.Semua dah berlalu.I never want to repeat my fault for the second time.
Apapun,Jumaat ni last day sekolah untuk first sem.Yeay. ;>
Lepas tu,cuti.Wah bestnya even duduk rumah ja.
Nak pergi jog.Yani dah chubby sekarang.Nya.Haha.
Happy upcoming holiday
& happy to see my worst result soon. :)
Sayonara matane.
Lots of LOVE,
NIA'S.


When you say it,you mean it.

No comments:

Post a Comment