Thursday, March 8, 2012

Nak letak title apa ea?

Assalamualaikum,acena kat sana?kat Perlis dah mula nak banjir ni.
Semua orang kecoh-kecoh pasal banjir dah.Tapi,kita kena watlek ja kan,kan.
Tadi jumpa Alliya kat pasar malam.Tak sangka dapat jumpa.Hehe~
Tadi kat sekolah,yani tak belajar langsung dari pagi sampai balik. :)
Pagi-pagi lagi dah ada announcement 'semua pelajar tingkatan empat diminta berkumpul di dewan sekarang....' .
Dari pagi sampai pukul 11 dalam dewan ja kita kita.Ada ceramah pasal personaliti diri apa semua.
Bestlah jugak.Sbb dapat tau siapa diri kita selama ni.Orang yg bagi ceramah tu pun alumni dermarian jugak.Dia bagi kita buat ujian personaliti tapi ni lain sikit.Bukan yg macam orang pernah buat selalu tu.Heheh~ yani kan,kan termasuk dalam golongan perfect melancholy personality .Huhu,nak tau tak ciri-ciri dia macam mana?Adelah~biarlah rahsia.
Okay,itu pasal pagi tadi.
Lepas rehat pulak,waktu agama.Ustaz Bob ada kerja so kitorang kat dalam bilik agama sembang-sembang ja pasal hantu.Haeish,dah la malam ni malam jumaat pulak. --'
Lepas tu pulak waktu Sejarah.Tak buat apa pun.Borak-borak dengan cikgu terus ke laut cakap pasal macam-macam.
Then bio pulak,lepas kita kita pergi surau,masuk dalam makmal tu bukan buat apa,teacher bagi tengok movie Laskar Pelangi .Best kan tajuk dia?tapi cerita dia taktahu la.Tengok tak habis pun tapi movie ni lama dah.
Lepas tu kan,haa~ ni saat paling sedih,paling kecewa,paling tak semangat & segala paling lah.
Okay,masa balik tu kita kita pergi bilik peperiksaan.Jumpa Cikgu Roslela sbb nak tahu markah addmath,hmm~ lepas tengok tu kan............ T_T
IDK what to say anymore.
Bye,
Lots of LOVE,
NIA'S.



Don't give up,don't give up,don't give up.

No comments:

Post a Comment