Thursday, March 29, 2012

Memories will never die

Assalamualaikum,hi.
Hari ni terlebih rajin pulak update sampai 2 post.Rajin kan?
*ok,masuk bakul angkat sendiri.
Cakap pasal kenangan,
waktu & kenangan tak pernah terpisah.
Setiap waktu ada kenangan & setiap kenangan ada waktunya.
Walaupun kadang-kadang kenangan tu menyakitkan kita.Tapi semua tu tetap kenangan.
Salah satu benda yg tak boleh dibeli jugak kenangan.
Takda dijual kat mana-mana kedai kan?
Cakap pasal kenangan jugak,banyak yg terlintas dalam benak fikiran yani.

......

Untuk awak,
Alhamdulilah yani bersyukur sekarang awk dah jadi seorang yg lebih baik.
Walaupun sekarang awk dah mungkin lupa segala kenangan persahabatan kita,tapi kenangan tu tetap indah & selalu hidup dalam setiap detik yg yani lalui.
Dulu,kita selalu bergaduh.Jumpa ja mesti ada yg tak kena.
Yani tengok muka awk mesti ada jea benda nak kata.
Tapi,suatu hari tu,yani tak sangka kita boleh jadi sahabat.Lebih tepat BFF.
Tapi sekarang BFF tu hanya tinggal kenangan.
Kenangan yg takkan pernah pudar.
Yani ingat lagi,waktu terakhir yani pergi rumah awk,
petang tu kita nyanyi lagu Crush sama-sama.
Yani tak sangka tu kali terakhir kita rapat.
Lepas tu,kita dah mula renggang macam lagu tu.
Dulu,semua benda kita sama.Sampaikan cita-cita kita pun sama kan.
Waktu tengok cerita yg kita sama-sama minat,awk mesti akn text yani suruh yani tengok jugak cerita tu.
Pagi-pagi waktu yani bangun ja tidur,awk mesti akan wish good morning kat yani.
Kita nakal kan dulu.Macam-macam kita buat.
Tapi,sekarang awk mungkin dah lupakan yani.Awk dah ramai pendamping.So yani rasa memang tak mustahil awk dah lupakan yani. :')
Sekarang,kita dah besar kan.
masing-masing dah ikut hala tuju sendiri.
Awk dengan hidup awk & yani dengan hidup yani.
Tapi,kalau awk nak tahu,sampai sekarang awk masih BFF yani.
Yani selalu pegang janji kita dulu-dulu.Walaupun kadang-kadang janji tu tak masuk akal langsung.Tapi semua tu lah yg mengikat tali persahabatan kita sampailah satu saat ni.
Yani tak yakin awk baca post ni.
but you're still my BFF.
Right?
yani yakin,awk akan jawab kalau awk baca post ni.
& yani tahu,awk akan tahu yg awklah yg yani maksudkan sbb kita lalui semua ni sama-sama.
For you -->kami tak pernah lupa hampa. :')
Walaupun kisah kita terukir dah bertahun lalu.
Lots of LOVE,
NIA'S.


tapi sayang,hanyalah impian,bulan tak bisa tunggu di taman~
dan bila mentari datang pulanglah segala kenyataan~

No comments:

Post a Comment