Sunday, March 25, 2012

Exhausted

Assalamualaikum,hi readers.Lama tak cerita-cerita kat sini.Sorry. :)
Hari ni pun,yani baru balik kem.Homework Addmath dgn rumusan taksiap lagi ni.
Esok,macam tak mahu pegi ja sekolah.
Tapi esok yani terlibat dgn ASC.
Sudah la kena study subjek & semua bab dalam bio,fizik,chemy & addmath form 4 & form 5,general knowledge pun kena ada.Tambah-tambah dalam bidang sains ni.
Soalan dia pulak taraf A level dekat universiti.
Esok baru first round,kena jawab 60 soalan objektif,2 struktur dalam 1 jam 30 minit tanpa membawa KALKULATOR.diulangi,tanpa membawa KALKULATOR.
Gggg,soalan addmath awak.Bukan kira kacang dalam beg plastik.
Yani tak study apa pun.Sentuh buku pun tak.
Esok petang kena stay.Exhausted?tak payah kata la yg tu.
Life yani sekarang pun macam lain sgt dah.
I will face many difficult & hard life after this.
But,no pain ni gain right?
Lots of LOVE,
NIA'S. <3

No comments:

Post a Comment