Monday, March 26, 2012

Dengar sini baik-baik.

Assalamualaikum,hi stalkers.
Yani bukan nak cakap pasal ribut yg melanda sekolah semalam & kesan-kesan ribut tersebut tapi yani nak bagi penjelasan sejelas-jelasnya untuk siapa siapa yg dah salah faham & dah salah anggap dengan yani.
Okay lets start.
Minggu lepas,waktu hari result SPM,21/3/2012 bersamaan dengan hari Rabu,sorang classmate yani merangkap budak asrama borak-borak dengan Ina(classmate).
Lepas tu yani terdengar depa sebut-sebut nama yani.So,yani pun tanyalah kenapa.
Then,depa pun cerita dengan panjang lebarnya.
Ina dgn si classmate sorang ni kata malam(selasa,20/3/2012),ada orang texting dengan sorang lelaki ni & orang ni guna nama yani sedangkan lelaki tu tak tahu yg tu bukan yani.
So lepas depa cerita dari A-Z,yani terkejut kot sampai nak nangis pun ada.
Tapi yani tahan je sebab orang ramai waktu tu.
Apa semua ni?yani tak tahu apa pun.Mat Zul tu pun yani tak kenal.
Yani pun tak tahu apa yg budak tu kata dekat Mat Zul ni.
Esok tu pulak,semua cerita pasal ni dah kecoh-kecoh kat sekolah.
Orang semua ingat yg yani ni nak menggalak gedik kat sekolah tu.
Ya Allah,apa motif korang buat kat yani mcm ni sedangkan yani tak tahu mana-mana pun.
Sedih kot.
Tolong la,yani tahu yani freshie tapi please jangan nak guna nama yg parents yani bagi untuk kebaikan korang sendiri.Yani pun ada maruah.
Kalau ada apa yg tak suka or tak puas hati,just jumpa tapi jgn guna cara ni.
I lost my mood.


Please do not use my name for your own purpose.

No comments:

Post a Comment