Saturday, March 3, 2012

Apa yg berlaku,ada hikmah di sebalik semua itu.

Assalamualaikum,
nak bagitau awal-awal.Malam ni mood alpha yani hilang.
Dari mula-mula tadi semangat nak makan terus hilang selera.
Nak menangis pun ada ni.
Kecewa-nya. :'/
Result maths yani teruk.Itu jujur.
Mungkin sbb perubahan yg berlaku dalam hidup yani.
Drastik sgt-9.Untuk adik-adik form 3 tahun ni,sekolah mana pun.
Kalau dapat result gempak mcm mana sekalipun,better stay la kat sekolah tu.Takpayah pindah.Sbb kita dah biasa dgn situasi sekolah tu.
Kalau orang yang susah nak sesuaikan diri mcm yani,mcm ni lah jadi. :'/
Jgn ingat yani bahagia & happy tapi hakikat yg yani tengah lalui sekarang hanya Allah SWT yang tahu betapa sukar sgt sgt. :'/
Tapi yani kena kuat & terima & hadapi semua ni dgn rela hati walaupun hakikatnya? :'/
uhuk~nak kembali mcm dulu ? :'/
...
><


~ post ends here.Nur Iryani Amirah cannot stand anymore.She has to study & back up her results.She will away for a few days.Maybe.Pray for her okayy.


No comments:

Post a Comment