Tuesday, February 7, 2012

Teardrops




Assalamualaikum.
Please,prepare tissue byk-9 dulu.
Okay,lets start.
Act,hari ni yani totally tension sgt.Pagi tadi waktu maths + chemy lagsung tkboleh focus.Cikgu cakap apa pun tk faham.Mata tengok dpn tapi hati kat tempat lain.Since pagi tadi pun yani just diam,senyap,diam,senyap and diam.
Sampai balik.I lost my mood.
Friends,
im missing you :'/
Time balik sekolah tadi,lepas hantar mama terus pegi sekolah lama.
Tapi semua dah balik.
Masuk dalam bilik guru hantar buku teks ats meja Cikgu Salmina then turun kat pejabat jumpa Cikgu Rafiza.
Before that,yani termenung kejap dekat depan bilik guru tu.
Every place tells a story.
Macam nak rebah jea kat situ.Tapi taknak layan jea perasaan ni.
Time kat pejabat terus salam-salam dgn Cikgu Rafiza.Then borak-borak yani cakap nak balik sekolah tu.Dia kata fikir-fikir dulu.Dia support apa keputusan yani.
Seriously cikgu-cikgu kat sana caring sgt-9. :')
Even yani kat sana mcm-9 yg jadi.
Paling tak boleh lupa moment kena rampas handphone time form 2.Tu memang bad ever moment lah.1 day without it.Such a suck life.
Then the best moment ever in my life is MKK.It meant everything for me. :')
Everything.
Then,31/7/2010.I still remember that day.Awesome. :')
Lagi,lagi yang paling paling paling takboleh lupa & yg paling paling rindu,hidup yani setiap hari kat sekolah tu.
ya Allah,can I go back?can I?please(!) :'/
Friends,do you miss me?kalau tak,its okay,but I will always remember all the memory of us.Our moment. :'/
Tapi,yani dah decide untuk try sebulan dulu dekat sana.
Thank you Bazilah.
Now,I just can be strong because of all my friends there and my Mr Sarakenek for sure.He make me strong & always support whatever I do.He always by my side. :')
Thanks a lot.I really need you.
And,and the One is Allah SWT.He write everything on the journey of my life.I will redha if all of this is the best for my future. :'
I must be strong,Nur Iryani Amirah kena kuat hadapi semua ni.
I can.I can.I can. :')
Lots of LOVE,
NIA'S.



memories tell everything~

No comments:

Post a Comment