Wednesday, February 22, 2012

Something to share

Assalamualaikum world.
Yani curi-curi masa ni.Padahal homework addmath bab 1 sampai 3,apa lagi ea,english & chemistry tak sentuh lagi.
Tadi pun masa azan maghrib dah berkumandang yani baru ja sampai rumah.Tapi,ni bukan main story.Ni baru kisah benar sebenar benarnya.Tadi pagi,sebelum pegi SMKD,yani singgah SMKAr.Kena pegi pejabat nak selesai urusan apa semua.Lepas tu kan masa sampai-sampai tu,ada pengawas dekat pintu pagar yg baru tu.Yani kenal dia.Then dia nak amik nama yani.Lepas tu yani kata "kak,saya bukan sekolah ni dah".Then terdetik dalam hati,'kalau dulu aku yg selalu jaga pagar & seronok amik nama student mai lambat,tapi sekarang?'.Time tu boleh sabar lagi.Lepas tu yani pun jalan-jalan-jalan sampai kat dataran tengok-9 ada Alliya,Syahiera & Syasya kat situ.Terus pegi kat depaa.
Masa tu,memang tak boleh kawal dah.Terus meleleh air mata,Malu jee.Orang nampak. -,-
Tapi biarlah,yani dah tak dapat tahan sbb rindu sgt kat sekolah tu&kengkawan semua.Tadi mcm taknak balik ja.Sayu,sedih,sebak semua ada.
Then yg paling paling yani rindu dekat kembar yg comel comel ni.Sapa lagi,mesti la tini & tia.Hehe.Seriously rindu sgt kot.Time tu mcm nak menangis lagi tapi cuba jugak bertahan.Depaa ingat yani balik situ.Tapi hakikatnya? ><
Yani nak balik sgt sgt.
Hukhuk~ni mula nak touching ni.
Apapun,Cikgu Azlina Abu Bakar yg tersayangg dah selamat jadi tunang orang.Alhamdulilah~
Nanti masa wedding jgn lupa jemput kami kami yaa cikgu.Hehe~Rindu cikgu.
Okelah,yani dah kena ganti balik masa yg yani curi,eh pinjam tadi.
See you soon.
Oyasuminasai no minna~
Lots of LOVE,
NIA'S.



i love you just the way you are~

No comments:

Post a Comment