Sunday, February 5, 2012

No holiday at all


Assalamualaikum stalkers.Jawab dulu.Hehe.
ok,dah jawab baru boleh baca.
Ok,sebenarnya kan awok,yani letih ni.Tadi online kejap pun sbb tun suruh.Tapi dia tak on pun.Haha,tiba-9 masa nak off lappy tadi rasa mcm rindu jea kat blog ni.Jujur ni.Tak tipu.
Nak tau sbb apa?Ea la awok.Dari Sabtu sampai la Isnin ada tuisyen jea memanjang.
Then Selasa dah sekolah.Cuti ni agak serabut jugak la.Tapi takpa,undercontrol lagi.
Kalau lama-9 mcm ni.Habis la.Huwaa!!
Tidur pun tak tahu cukup kea tak.
tapi,cikgu kata.We must enjoy our life wihout forget the One.
Cikgu kata.Hehe.
So,jangan layan sgt letih ni.Nanti ok lettew kan.
Jom kita cakap benda best.
Tadi,Alliya dtg rumah Yani.Yeyey(!)
kalau yg lain pun dtg kan lagi best.~
kita pegi makan ABC.
Kempunan.Dah dapat makan tu kenyang sampai malam.
Huhu,tapi pukul 7.oo mcm tu dia dah balik.Dia dtg pun masa balik tuisyen tadi.
Hukhuk,I miss you friends,
I miss SMKAr,
I miss all of the teacher.
Im missing all the memories~
:'/

Tapi, life must go on.
So,kita kena kuat kan. :'>
Oklah,esok ada kelas bio.
See you soon.
oyasuminasai no minna ~ =)

Lots of LOVE,
NIA'S.


Wake up for tomorrow with a smile.

No comments:

Post a Comment