Tuesday, February 14, 2012

My new life




Assalamualaikum.Hi. :)
Mula-mula nak cakap,VanilaCoklat malam ni takbest!Sakit hati ja satu jam yani tengok tapi bersambung pulak.Dah tu si Liyana tu menyibuk ja.Jgnla kacau rumah tangga orang.Huuh~ -,-
Eh,terlebih dah ni.VanilaCoklat punya pasal.Adoyai~act,yani suka tengok drama tue pun sbb hero dia. *muka mcm hero saya.Haha.Biarla awok nk kata sy perasan.Tak kisah pun.Neknek. :P
Tapi,pasal muka tu tk penting sgt & bkn keutamaan,yg penting hati & perasaan serta kejujuran.Ni dah nak mula jiwang la ni.
Ok,ok.Tadi muqadimah ja,skrg baru la nak masuk bab 1.My New Life.
Selama seminggu blog yani tak ber-update,mcm-9 yg jadi.
Tapi tak sempatla nak cerita semua.Waktu tak tunggu kita.Ni pun yani curi-curi masa ja nak update sbb rasa dah lama sgt tk update.Nanti awok rindu kite pulak kan,kan~hehe.
Tahu tak awok,first sem examination dah tinggal 2 minggu.Just around the corner.
Pengetua kata,mrkah exam untk upper form paling minimum 50% untuk subjek elektif & 55% untuk subjek teras.Kalau tak tercapai,mesti dapat habuan. :)
Ok,ok.Itu salah satu faktor ketekanan yani. -,-
Dah,dah tknak cakap pasal tu dah.
Ok lah,yani nak iron baju plus buat homework ni.
Assalamualaikum,sorry guys.Im busy with my school & will rarely blogging after this,Maybe.Sobsob.Apapun,yani takkan stop blogging.So jgn risau kawan(!) ^_<
Lots of LOVE,
NIA'S.

You make me strong,
to carry on my new life.
Thankyou Allah for all of this.
and thanks a lot dear for everything that you did for me.
i can't explain my feeling with a words,
but I will always hope that you can feel that.
Alhamdulilah..
kekalkan kami hingga ke jannah ya Allah,
andai itu yg terbaik.

No comments:

Post a Comment