Monday, February 6, 2012

Mata sembap -.-

Assalamualaikum awok,
buat apa jea malam ni?huhu,tau tak.Semakin hari kan semakin yani rasa dah jatuh cinta dgn blog ni.Sehari tak update ja mesti tak senang duduk.Penangan apa yg yani rasa ni?huihui.
Tadi masa tengah hari kan,sebelum pegi tuisyen bio,yani dah cari kod blogskin.Nanti nak edit tapi takda masa.Busy sgt.*padahal tk sgt pun.
Haha,yani nak design ala-ala fairytale.Sebenarnya dah lama nak buat cengini tapi tak sempat.So korang just wait & see okay.Harap-harap takda peniru katak yg nak rip-rip segala bagai apa yg yani buat nnti ea. #amaran keras(!).
Okay,tutup pasal tu.Jom cakap pasal esok,skarang jam kat lappy dah 11.5o pm.
Yani tak tidur lagi sbb nak update blog punya pasal.Bukan nak study bio.
Haha,cakap pasal bio,yani ada sesuatu nak kongsi dgn korang.
Dengar ni,kalau taknak pejam ja mata dlm 9 saat k?
Mula-mula ;
amoeba sp is reproduce by binary fission.
It use pseudopodia or false feet for transportation.It also have irregular shape and can be find in fresh water such as pond,river & etc.
Haha,just study sambil update blog.Salah ke?kalau salah bagitau k?Tkda niat selain itu.
Huhu,mata yani dah berat ni.Sembap macam orang baru lepas menangis padahal mengantuk jea pun.
Oklah,esok sekolah.Nak pegi SMKAr hantar buku teks & amik markah koko,
& yg paling tak sabar~
hope-9 dpt jumpa besties-9 tercinta ! ^_^
Oyasuminasai no minna !
Lots of LOVE,
NIA'S.

p/s ; i love you my Mr.Sarekenek. <3


Life is a long journey but it may be worst if we never appreciate it.

No comments:

Post a Comment