Wednesday, February 8, 2012

The 'kawad'

Assalamualaikum, #in sleepy mood.
Tak letih langsung hari ni. *padahal..
Tadi kat sekolah kan kan awok,yani stay dgn Tun & Aina.Pukul 4 ada perjumpaan koko so tak balik lah.
Then kan,yani buat slumber katak ja pakai baju biru smkd,tk pakai pun baju KRS yg hijau lagi menawan tu.
Tak pasal masa sampai-9 tu kena lari padang sampai kat tiang ragbi yg kedua tu.Tengah lari tu sempat lagi tengok orang tengah berlatih tai-chi kat padang.Macam nak join ja.Best sgt lah.
Then,apa yg terkejut lagi tak sangka kan awok.tau sapa coach kami?tau tak?tau tak?Kalau yani bagitau mesti awok akan terkezut.Hehe,terkezut okayy.
Then,mulah lah kawad setelah pencen selama setahun.Tahun ni kena lah aktifkan balik cell kawad ni.Ada ka?haha.
Tadi kan awok,kita kena buli(!)
diulangi,buli atau kebulian yg agak taktahu untuk dikatakan.Haha,ada ayt mcm tu?
Okay,abaikan.Tapi,tadi Yani kena bagi arahan dekat kadet-kadet semua.Hahaha,lawak(!)
Dah la first time bg arahan.Dah tu yani pulak sudah la budak baru masuk minggu lepas ja.Hadoyai.Nasib betul.
Takpalah.Pengalaman.Tunggu awok.Takpa,hari ni hari awok kan,kan~
Huhu,tadi 5.30 baru boleh balik.Dah sampai rumah tu lepas bukak kasut dgn tak tukar baju langsung terus duduk kat meja buat homework math.Tapi sempat buat sikit ja,exhausted sgt dari tadi sampai sekarang.Homework tu mmg sikit sgt lah.Nak tengok list homework yani hari ni?
Jom ;

Chemy: 2 reports,exercise about 6 page of textbook.Buat exercise yg kawan-kawan buat masa cuti CNY.

BM : Azfa hanai(persoalan).

Maths : 1 page.Chapter 3.Okay lagi.Boleh senyum ni. :)

Biology : notes from chapter 1 until chapter 2.
Exercise about 2 pages from textbook.

History : notes for chapter 3.I love it muchmuch chipsmore. <3

Apa lagi haa?ok.ok.Best tak?Huhu,sabtu ni sekolah.Ahad tuisyen.Math+bio cikgu nak esok.Chemy nak next week.Bm?I don't know.
So for new students of 4A yg nak rujuk kat sini boleh rujuk.Huhu~
Klah,nak sambung buat homework balik ni.
Kbye.Assalamualaikum.
Lots of LOVE,
NIA'S.


Susah dahulu senang kemudian.

No comments:

Post a Comment