Thursday, January 26, 2012

Stomach Ache

Assalamualaikum,hai.Yani tengah update blog sambil dengar lagu Untuk Mencintaimu ni.Lagu lama dah.Tapi best.Ost Biar Mimpi Sampai ke Bintang.Kan best kalau dia decide lagu ni kat Yani.Hehe.Okaylah,yani sakit perut ni.Dah tiga hari berturut-turut tak hilang lagi.Hilang kejap lepas tu jadi balik.Dia lebih sakit kat belah kiri.Tapi yg peliknya bukan sakit perut mcm biasa.Tu yg pelik tu.Yani pun taktahu lah kenapa. :/
Mungkin makan limau banyak sangat kan.Haha,depan rumah tok majority rumah chinese ja.Masa CNY ja mesti dapat limau banyak.Kenapalah tak bagi angpow kan.Hehe,mengarut ja naa.
Korang-korang nak tahu tak,semalam Alliya tidur kat rumah yani.Gamaknya nak buat homework tapi satu apa pun tak jadi.Mula-mula yani baca-baca sejarah sikit kat dia sbb nak bg ingat lagi.Lepas tu terus tutup buku & buka pulak muka buku.Ok la tu kan? ;)
Buku jugak.Hehe.

Kisah awal-awal pagi tadi pulak ;

mula-mula lepas Subuh tadi yani,Tuan cik sarakenek dgn Alliya plan nak pergi jog.
Tapi,lepas subuh tu tinggal la yani sorang-sorang ja.Depa tidur pulak. :(
Kesian tak?
Hehe,yang tuan cik sarakenek tu takpa la.Dia letih la tu.
Haa~ rest banyak-banyak tau Tuan Cik Sarakenek. ;)
<3
Okay guys,kalau nak tau,yani tak mandi lagi ni.Busuk kan?
ok,saya tau saya wangi.Haha,
k lah.Lepas ni nak study Chemistry pulak.
Subject yg mmg yani sayang sangat lah.
*itu sebaliknya*
haha,wasalam~
Lots of LOVE,
NIA'S.



rezeki Allah SWT ada kat mana-mana.Kalau kita usaha takda apa yg mustahil.Go On !

No comments:

Post a Comment