Wednesday, January 25, 2012

SMKAr vs SMSTSP

Assalamualaikum all,my beloved friends ever~
ayat tah pape.Ea la kan,saya tak sesempurna awak.Saya hanya hamba Allah SWT.
So saya tak suka mencari kesalahan orang sedangkan diri sendiri pun still buat salah kan.
Eh,sejak bila yani glelar diri yani 'saya' ni?
Alah,santai jea meh~
Jom straight to the topic,ingat lagi tak pasal SBP punya tawaran tu?
minggu depan hari selasa pendaftaran.Masalah sekarang ni yani nak pergi or tak?
Im still dizzy about that.Kalau nak pergi pun,medical check up tak buat lagi.Segala properties mak nenek pun tak beli lagi.
Hasrat kat hati yani ni sebenarnya takmau pergi jea.
Mmg dari awal mcm tu.Korang rasa rugi ka kalau yani tak pergi SBP & just stay kat sekolah harian biasa?Yani rasa tak.Sebab,rezeki Allah SWT kat mana-mana pun ada,so kalau kita usaha tak mustahil kita akan dapat kan?
So,kat mana pun,we must go on~ :)
Okaylah,so keputusan yani sekarang.....


tup...tap...tup....tap....


dah tak sabar nak tahu eh?Sabar laa dulu k?


....knock,knock....


Okay,okay..yani tak pergi lahh,haa~awak tak suka ke?
Takpa,saya tak ganggu awak.
^_^
Okaylah,perut yani sakit ni.Dri semalam lagi.Im not feeling well.
Sbb tu ayat pun sama tak wellwell jugak.
Hahah,pape jelah..
Lots of LOVE,
NIA'S. <3



p/s : yani dah dpt gelaran 'cik sarakinik' for my.......adalah~ haha, cik sarakenek + cik sarakinik ~

1 comment: