Saturday, January 28, 2012

New Face

Assalamualaikum & hi for all stalkers.Eh,kenapa pandang kiri kanan ni?Awk la stalkers tu.Haha,joke ja.Tak salah kan ? kan?
Okay,okay.
Jom kita mula drift.Blog yani?tahu lah blog saya dah new face.Hasil titik peluh sendiri tau.Tapi segala sumber amik kat blogskin.Just edit sendiri-sendiri.Thankyou Blogskin-er yg bagi yani guna skin ni.Toche-toche. :D
Tu pasal new face.Skarang ni kan,yani tengah siasat apa punca yani malas sebenarnya.Dah dua hari kot.Diri sendiri risau tapi tak boleh nak elak pulak dari mengadap laptop ni.Korang ada suggestion tak?Agak-agak patut tk yani buang lappy ni dalam tong sampah?Tu kejam sangat kot.Shyuu~nnti mama dengar dia marah.
Tapi betul la,study 10 minit ja lpas tu terus kaku dpn lappy sampai skarang.Haeh,
Dari pagi tadi,dalam pukul 9 mcm tu yani pegi skolah.Jumpa buddies then study addmaths.
Lepas tu balik rumah terus tidur sampai Zohor.
Lepas 3 pulak,mengadap lappy lagi sampai Asar.
Then,cikyah datang.Huhu,dia bawak tomyam dgn murtabak terbaik punya dari ladang.So,hasrat nak study addmaths pun terbatal sbb makan punya pasal.
Dah tu,senja-senja dah yani terus mandi-mandi segala bagai then menunaikan kewajiban as umat Islam.Lepas maghrib pulak study Kimia 10 minit mcm tu terus stuck.Haa~lappy kat sebelah,yani pun apa lagi.
Tengok-tengok dah nak pukul 9 dah.Terlopong mata mcm ni = O_O
Okay,stop dulu bagi budak kecik tu online.
Then,yani sambung balik sampailah sekarang.
Teruk kan?
So,esok kena denda lah.
Apa?gelak pulak korang ni dengar kite kena denda.HAHA~ Gelaklah kan.
Alaa~denda takboleh sentuh lappy langsung(!)
#okay,amaran keras ni.
Dan,dan 1 lagi,
leisure time ja kena STUDY (!)
pergh~lemah dah.Takpa-9,just anggap mcm main masak-masak.
Okay itu boleh. (:
Suka ni,suka mcm ni =( --,--)
Okay-okay-okay,
dah nak tengah malam ni.
Dahaga pulak.Cakap byk sgt mcm tu la.
Cakap dalam hati pun boleh dahaga tau awak.
^_^

Lots of LOVE,
NIA'S.



Appreciate today because tomorrow may never come in youe life.

No comments:

Post a Comment