Monday, January 30, 2012

Merentas Desa Terakhir U_U



Assalamualaikum & hi. *Senyum sikit (=
Tapi tajuk mcm sedih ja.Agak sedih sebenarnya.Agak sedih.
Hari ni tk sangka ada latihan merentas desa untuk student-student. #ada kea untk org lain?
Okay lepas tu kat perhimpunan tadi yani mcm ni = *.*
mcm ni pun ada = ?_?
Best pun ada.Sedih pun ada.Mula-mula petang tu dah ingat memang taknak jelah pergi.Tapi dah fikir-fikir balik rugi pulak.Sudah la ni merentas desa terakhir yani kat SMKAr.
Untungla korang dapat trek baru.Highwayy~
Dekat pulak tu. *antonim.
Mmg bestlah tadi.Mula dah dalam pukul 5 pm ++ then dalam pukul 6 lebih kot baru sampai.Dekat-dekat nak sampai ja terus hujan.
Sedih sbb yani nak pindah lah tu.Haha,joke.
Tapi,yani rindu trek lama.Serious legi dekat & kat situ pun mcm byk pokok yg sesuai untuk nature lover mcm yani ni.Haha,mmg yani suka nature.PEACE. :P
Ok,okay.
then,dah sampai masuk pintu skolah tuh muka mmg bersebum sangat lah.Hilang keayuan seorang gadis.Haha,ayat.
Nasib baik melamin tak bertambah.Kalau tak,mmg cantik lagi la epidermis ni.*antonim.
Haha,oklah awk-awk.
sbenarnya mlm ni yani nak refresh balik ja apa yg yani & buddies blajar bio tadi.
Biology is Awesome(!) = sapa setuju?angkat kaki. :P
Jumpa esok.
Lots of LOVE,
NIA'S.


you must go on and on until your dream comes true.

No comments:

Post a Comment