Tuesday, December 13, 2011

Untung kan.

Assalamualaikum,hai.Tengok ladybirds kat atas tu.Saja nak tunjuk.Amik kat Encik Google jea.Takda motif pun sebenarnya yani letak gambar ladybirds ni.Just suka-suka sebab yani suka ladybirds.Haha,mesti korang tertanya-tanya.Apa yg untung ni?
untung dapat pics free kat Mr Google ke?Taklah korang,untung tu sebab

"UNTUNG LA KAN SPM CANDIDATE SEMUA DAH HABIS EXAM"

Haha,jealous tahap dah ni.FYI,hari ni paper last untuk SPM,paper TK.Kalau tak silap yani.Yani tau pun sbb Tuan Cik Sarakenik yani ni salah sorang candidate yg jawab paper tu hari ni.Lepas tu takda dah kan?Haha,pandai-pandai ja yani ni.
Tapi dia dah habis exam~
JEALOUS(!)
Haha,jgn marah naa~
Okay la,just enjoy yourself.
Yani and PMR candidates yg lain pulak tak boleh nak enjoy dah.
Result dah dekat.
Maybe 22 DECEMBER 2011 ni.
Kat facebook semua dah kecoh pasal result ni.Betul lah kot kan.
Apa-apa nanti yani inform lain okay?
Takmahu merajuk tau awakawak?
nanti jadi mcm saya,tetiap hari suka merajuk.
Okay,abaikan. -,-
Apapun untuk SPM candidates ,
enjoy yourself.
yang ni,special untuk PMR candidates,
doa banyak-banyak,jgn tinggal solat & kalau nk lebih tenang or better baca yasin setiap malam before amik result.(FOR MUSLIMs).
See you next time.



The best part in the morning is to know that we still alive and the moment that we say Alhamdulilah


No comments:

Post a Comment