Wednesday, December 21, 2011

Result PMR ? O_O what about mine ?

Assalamualaikum semua.
Today,hari keramat dlm hidup yani.Seriously tak sangka.
Terkejut.Happy.Semua ada.
Thankyou Allah,apapun sorry guys lama tak update.
Dah tengok title?Alhamdulilah.
I got straight A's.
Syukur sgt.
Biarla apa orang nak kata tapi semua ni berkat doa parents,usaha kita sendiri & cikgu-2 yg dah banyak tolong selama ni.
I really appreciate it.
Tak sangka & tak terkata.
Sekolah yani,4 orang ja dpt straight A's.
11 orang pulak dpt 7a,
cikgu ckp ada peningkatan,
yani happy sgt dpt buat orang sekeliling yani happy.
And yani tak harap apa-apa penghargaan pun.
Thankyou Allah ~
tapi langkah yani bukan setakat ni ja.
Banyak lagi.
So now,welcome SPM :)
huhu,untuk semua PMR candidates;
congrats untuk semua.Apapun result yg kita dpt,kita kena bersyukur,
Allah dah tentukan yg terbaik untuk kita.
Jgn give up tau!Go on,banyak lagi benda yg kita kena hadapi.

don't stop at the top,
touch the sky before you drop.

Thank you Allah.
<3

2 comments: