Wednesday, December 7, 2011

Penang


Assalamualaikum & hi you all.Miss me?of course you do right?
haha. #perasan jap.okay,nak straight to the topic ni.
tau tak why dah byk hari yani tak update blog ni?
haha,yani dah hilangkan diri.
im away for a vacation.
Percaya tak,kitorang pegy holiday without parents?
just Yanie,Nadia & kak Sue yg bawak kitorang.Ngee~
mmg tak rest jugak la sampai-2 penyakit yani ni hampir serang lagi.Haha.
First day,dalam pukul 11.30 am yanie & nadia gerak pegy sp dgn train.
Then sampai sana Kaksue fetch then terus straight pegy Penang.
Mula-mula tak expect nak stay sana.So,kitorang pun pegy ja sehelai sepinggang.
Tapi kitorang sampai Penang pun dah petang so nak shopping apa kebenda kan.
So memandangkan kitorang punya cousin*Kaklong,mcm manager jugak la kat 1 hotel ni,so kitorang pun contact lah dia.
Dapat la stay kat hotel tu.For a night only naa~
kan kitorang pegy sehelai sepinggang jea so malam tue gelut-2 pegy Gurney Plaza cari baju nak swimming.Haha~nasib jea ada.
Then esok tue,lepas dah swimming sgala bagai kitorang terus check out then jalan-2 makan apa terus balik.
Dah sampai Alor Star malam tue pegy pulak funfair.
#serious pening naik benda alah tue tapi mmg best!
mmg tak rest la.
lepas tu dlm pukul 12 am something baru balik.
FYI,malam tue pulak kitorang stay kat rumah cousin kejap.
Then malam semalam baru la balik Perlis.
huhu,
im coming home~
im coming home,
tell the world im coming home ~
;P
nah,nak tengok picts ni tengok lah.Sikit jea upload.Internet slow.
Ngee~



Okay,sebelum tu,lupa nak bagitau,sehari sebelum pegy penang tu Yani,Syima & Alliya hang out dgn Cikgu Azlina(our Geography teacher).
Kitorang just jalan-2 kat Alor Star.Tengok Ombak Rindu plus main bowling.
Thankyou cikgu belanja kitorang.Malam baru sampai rumah.Even letih tpi best weh.Haha,nnti kita jalan-jalan lagi okay cikgu sayang? :P





No comments:

Post a Comment