Monday, December 26, 2011

Makan garam~

Assalamualaikum~ hi.
Hari tu yani pegy KL.Jumpa Aaron woah~japjap,Aaron Aziz ke?
Haha,mesti korang jealous ni,Alah~jgnlah.Yani bukan jumpa Aaron Aziz tapi Aaron Rizqi merangkap anak menakan pertama saya.Haa,so jgn jealous okay?hehe~
Tapi,yani pegy sana kejap ja.Second day sampai sana malam tu pegy Jusco Setiawangsa then esok tue pegy Jalan TAR.Haha,orang perempuan ni kalau bab shopping ja mesti muka mcm ni O.O tak pun mcm ni ^_^ , apa?suka la.Haha,kalau sebelum pegy shopping duit dalam purse bukan main tebal tapi bila dah shopping boleh nipis woah,jgn mainmain awak.Haha,tapi itu kalau orang perempuan yg memang 100% shopaholic la.Tak semua.Okay,TAK SEMUA.
Jom back to the topic,semalam yani balik.Pukul 2 am plusplus baru sampai Perlis Indera Kayangan tersayang.Kejap kan?yani balik awal pun sbb parent busy kerja.Then nak sekolah dah kan?
yg yani ni tahun depan dgn taktahu sekolah mana apa segala bagai.
Peningpening~ ><
Lagipun,next year I have to face a NEW THINGS.
tak sabar pun ada.Resah pun ada.
Jomlah makan dulu.

ni la Aaron Rizqi,ada iras Aaron Aziz masa kecikkecik tak?haha.Joke.



Saya sedang makan garam.

# GARAM = PENGALAMAN

No comments:

Post a Comment