Wednesday, December 28, 2011

ADDMATH.

Assalamualaikum & hi peeps.
haa,terlopong mata mcm ni tak ( O_O ) tengok title tu ?
haha.apa?addmath?what?ADDMATH ???
senang?haha.Yea la.bagi orang yg otak tiptop senang lah kan.
Bukan mcm yani ni.
But ADDMATH is just like a GAME.
Just enjoy while you play with that and never let its over.
#apa makcik ni mengarut?
dah.Tutup telinga tu.Nanti brasap pulak.Boleh buat barberque.Sedap mkn malammalam mcm ni.Tambahtambah kalau perut tgh lapar.Mmg best sangat lah kan.
Haeh,apa kena mengena barberque dgn addmath ni ?
jap9 nak buat hypothesis.
Okeh dah dah.
Back to the topic & maaf ya,saya agak kurang siuman malam ini desebabkan hal yang tidak dpat dielakkan.
Hahaha,okaylah.Pgi tadi yani,tuan cik sarakenik,Alliya dgn fakiya dia tu pegy -the-most-famous-place-in-perlis.Apa?Kangar la kan.Haha.Itu ja yang mampu setakat ni.
Kami kami pegy study ADDMATH .
Tuan cik sarakenik yg ajar.Dia jadi sir saya.Best woah.Faham.Haha.
Thank you <3
tapi study sikit ja lepas tu kepala dah pening pening.
So stop la.
Alliya ni pulak bila fakiya tu dah sampai mau la pi ronda ronda beli baju sekolah kat The Store tu.
Bukan nak ajak yani ikut sekali.Sobsob.
Ni yg sedih ni.
Tapi tak sedih pun sbb ada tuan cik sarakenik.
Hahaha.
Lepas tu kami kami jalan pegy hospital. Tutttut''
tengok kat inbox ada message from my jiran yg setia dari dulu hingga sekarang kata dia nampak yani kat situ.
Hahaha.Tak kusangka.
Lepas lepas lepas tu kan.
Dlam pukul ++ baru laa balik.
Tapi tak balik lagi.
Kami kami pegy pasar malam dulu.Gagah sakit kaki tapi nak pegy pasar malam lagi.
Pada masa yg sama saya agak kecewa ya,Kerana tak dapat jumpa pakcik yg jual marshmallow yg disalut dgn sos coklat sejurus boleh mencairkan air liurku ini.
Okaybye,itu sahaja untuk malam ni.
Nak study sejarah dgn cik Alliya Natasya sorang ni.
As-salam.


You always make me smile..

1 comment:

  1. +math??? hahaaaa...
    penim pale blajar sub niew..

    siesly, xsuke..huhuuu.. tp math owkay plak..huhuu

    ReplyDelete