Saturday, November 12, 2011

ular tadi ~ =,=



sehad tak semua ? tak sehad?alaa~why?nak tau mcm mana nak sehad?pegy la jog selalu.ngehngeh~
tadi yani pegy jog kat satu tempat ni dgn adq feeqa with her cousin.Tapi sayangnya si dia tak dtg hari ni.Sedih :<
okay,tadi kan,kitorang nampak ular masa on the way nak balik.serious takut sangat (!)
ular tu sudah la lembik,panjang.eii~ siap panggung lagi kat kitorang tadi.Fuhh~slamat tak kena patuk.trauma tahap apa pun taktau nih.
kitorang pun lari tak kira apa dah.
lepas lari-2 tu,sampai kat depan sikit,ada burung pulak.
apa kebenda nama burung tu pun yani taktau.
sudah la byk,then terbang dekat kitorang.kalau dia buat apa-2 ka?
mak aii~ lari lagi kitorang.
puas lahh lari tadi.HAHA.
tapi scenery kat tempat tu best !
okay,tak larat dah,yani dah letih ni,tapi smgt nk update blog demi korang.hehe~
tengok la picture-2 ni :>
by the way,kat sana ada byk ladybird.
nnti yani nak bawak tupperware untuk tgkp ladybird-2 tu ^_^












sorry pakcik,nak pinjam basikal.
me ^_^


cantik tak scenery tu ? ada byk lg pics tapi hny ini yg yani sempat upload.
see you soon
wasalam ~



4 comments: