Tuesday, November 8, 2011

Segmen : aku adalah blogger





haa ~ dah tengok apa kat atas ? huhu,yani join segmen ni masa blogwalking kat blog Nabila Medan.Dia sama age dgn yani.haha,tapi dia macam dah expert dalam dunia blogging ni.
GREAT ~
yani join cuz nak isi leisure time takatw nak buad apa :)
jom la join sekali.
make it happening .
>_^

17 comments:

  1. Thank(s) coz sudi join segmen ni :)
    senarai yg join suda dikeluarkan,jom bw sama-sama >.<

    ReplyDelete
  2. dari segmen nabila medan...drop here to smile, :)
    nice blog~

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  4. slm..dtg dr segmen sama...i follow :p

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum .

    Myra terjah sini dari segmen sama . Dah follow awak yer .

    http://aishamyra.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    :D

    ReplyDelete
  6. hye !! dari segment yg sama :D done follow u.. :) kalo sudi komen dan follow sekali yer ^__^


    http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  7. dr segmen nabila.. dtg jenguk sini. :)

    ReplyDelete
  8. done following you,
    follow me back here.
    dr segmen yg sama.

    http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  9. hai jalan sini dr segmen sama . jom dtg blog sy :)

    ReplyDelete
  10. Assalam, dtng jenguk rakan blogger disini... Apa khabar ?


    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html#axzz1dJQv00QE

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan dari nad..dari segmen yang sama..:)

    new entry ::

    Cash Out Says.My

    Review Blog

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen nie

    http://melaluidetik2kehidupan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Salam..
    yana dari segmen yg same..
    jom terjah blog yana.. :)

    http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  14. aslm...sy dtg dr segmen...huhu...hemoooo....join la segmen sy jugaa ye...>> http://ayienano.blogspot.com/2011/11/segmen-jiwa-kacau.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen sama...
    http://lelakigua.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Eza singgah blog awak yer.. Datang sini nak kenal-kenal pemilik blog.. Hehe. Boleh tak? Nak kenal Eza singgah la blog Eza yerr..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete