Friday, November 4, 2011

saya di tag ~ ツ


and hyep~
dah tengok title kat ats?
hekhuk~
sbnrnya yanie dah di tag oleh adek syera.
thankyou syera ~ <3
actually yani punn first time nih.HAHA.

RULES

1. You must post these rules

2.Each person must post 11 things about themselves in their journal

3.Answer the question the tagger set for you in their post. And create new 11 question for the people you tagged to answer.

4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post

5.Go to their page and tell them you have tagged him/her

6.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU

7.LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.



Okay,first thing lets know something about me:


Full name: Nur iryani Amirah bt Jamaludin(si gadis kidal)

Age: 15 y/o on 29 November 2011

Fav colour:brown,pink and for sure white

Fav quotations: 1)the love will never fade if you appreciate it as the gift from Allah SWT
2)don't stop at the top,touch the sky before you drop.

hobby:writing poem,novel & search for a new experience

My angan-angan:want to be a lawyer.

attitude:tak suka copycats,someone yg quite ordinary,tak suka cakap banyak tapi friendly. =)

P/o/b: Perlis.

Fav food:chocolate

Suka orang yg: jadi diri sendiri,friendly and segala sifat baik yg ada.

Fav pets:saya si penakut kucing tapi sebab tu takda fav pets but i LOVE ladybird so much ! <3



Weehew~Ni soalan Syera pulak:

1. bape owg adek bradek ?
= 5 orang jea
2. sgt suke mkan ap ?
=chocolate for sure
3. single or taken ?
=taken lahh
4. komen tntng blog ny .
= i love this blog soo much !(sorry soalan takfaham sangat.ehek!)
5. lbey syang bf kea , atow kwan baek ?
= semua saya sayang!tapi mestilah si dia lagi ~ haha
6. obsess dgn ?
=DSLR,chocolate,ice cream.
7. kenangan manis ?
= time pegy MKK masa 23-5-2010.This is the best ever moment.
8. suke lagu ap ?
= instrumental
9. suke tgok cite ap ?
= suma cite layan jerh ! :D
10. tempat pleng bez pna peg ?
=MKK.
11. suke bf/gf yang mchm mne ?
=Yg ikhlas,sabar,romantic,yg faham diri kita,yg slalu buat kita happy & tenang,and and banyak lagi lahh ~ kalau nak tauu tanya cik Syahmi bin Ailyas. <3




Okay,ni soalan yanie pulak:

1)apa nama bff korang?
2)suka someone yang macam mana?
3)apa korang buad bila ada orang kacau korang kat tempat yg sunyi?
4)korang obsessed dgn apa?
5)apa angan-angan korang bila besar nanti?
6)korang suka kucing tak?
7)bila tarikh best moment yang takkan pernah korang lupakan?
8)kalau korang diberi peluang untuk holiday free,tempat mana korang pilih?
9)bila tarikh moment yg paling sedih bagi korang?
10)korang lebih sayangkan hidup korang atau special boyfriend,girlfriend or bff korang?
11)apa character diri korang?




Orang yg di tag oleh yanie(hahaha!!)=


1)http:// www.pelangicenta.blogspot.com

2)http:// www.syaidatulsyima.blogspot.com

3)http:// www.ceritaterindahku.blogspot.com

4) http://www.nurainaizaty.blogspot.com

5) http://www.zureensukasushi.blogspot.com

6)http:// www.iniblogkusukahatiakulah.blogspot.com

7)http:// www.belogkesahquealya.blogspot.com

8)http:// www.shamin-itusaya.blogspot.com

9)http:// www.ameliagurlz.blogspot.com

10) http://www.bluelolipophana.blogspot.com

11)http://www.painkillers.blogspot.com



















2 comments:

  1. alamak! zureen dah jawab tag macam ni dr orang lain.. nia lambat beberapa jam je.. hohoho
    leh tgk kat latest entry zureen.. btw, thanks sbb tag k?

    ReplyDelete