Monday, November 21, 2011

macam-macam betul ~


sihat semua?lama yani yak update.sorry.masalah kesihatan yg tak membenarkan.cece,ayat pasrah.
tengok bola semalam?best tak MALAYSIA menang?
yeah,saya bangga jadi rakyat Malaysia. <3
okay,sekarang dah cuti sekolah.
yani risau.
U_U
lately ni mcm-2 yg yani rasa.
semua serba tak kena.
seram sejuk ja.
mood pun tak menentu.
risau pasal result PMR yg dah tak lama nak keluar.
ya Allah...
& pasal blog ni,kalau korang nak follow or comment blog/post yani tapi ada mcm-2 segala bagai sorry sgt from me,yani taktahu why jadi mcm tu.
&yani tak paksa korang untuk follow.so kalau semua tu menyusahkan korang untuk follow or comment tiada paksaan sama sekali.up to you either you want to follow me or not.
& 1 lagi.segala post yani,tak pernah yani nak ciplak dari sesapa okay,
semua ni mmg dari otak yani,& kalau sesapa yg rasa yani copycat or segala bagai please baca post ni dua tiga kali sebelum buat andaian sendiri.
yani tak suka copycat & taksuka copy post orang malah orang yg copy post yani ada laa.
huh , i lost my mood.
-,-



No comments:

Post a Comment