Tuesday, November 22, 2011

instrumental


& hi kalian semua. :)
hari ni mood yani agak baik,ibarat pelangi selepas hujan even sdg menghitung waktu tunggu tuan cik sarakenik pulang,im missing you lah,tahu tak?hee~
yani hope takda apa yg spoilkan mood yani hari ni.
Amin :>
okay,dah tengok title kat atas tak?
hari ni yani nak story-2 pasal instrumental song.
korang tahu kan apa itu instrumental.
alunan bunyi piano,violin etc.
seriously yani suka sgt-9 instrumental song daripada lagu-2 lain yg ada orang nyanyi segala bagai tu.Ada tak yg sama taste dgn yani?kalau ada,jom la kita share-2 pasal ni. :)
Bagi yani,instrumental song ni ada byk kelebihan.
boleh buad kita relax,calm ja. :>
kalau tengah tension,dgr instrumental song ni salah satu pengubat selain daripada solat,selawat,zikir etc.Tapi itu semua yg utama.instrumental song ni sekadar sampingan. :>
Then,kalau dgr instrumental song ni jugak kita boleh pulihkan mood kita.It make us better & boleh rehatkan fikiran kita.
Bagi yani jugak,instrumental song ni jugak boleh bagi yani inspiraton tambah-2 time nak buat puisi.Idea dtg mencurah-2 jea.Itu yg yani suka tu.hehe~
and and korang tahu tak,instrumental song ni mcm symbol romantic la jugak.
huhu,tak percaya?cuba dgr. :>
teringat pulak kan,andai ja boleh kan.
yani teringin sangat nak pegy 1 tempat yg sunyi,scenery mmg indah+cantik+relax & kat situ takda orang pun.then duduk kat situ sambil dgr instrumental song.
perh ~ mmg relax laa~dah tu close to nature,so boleh lihat ciptaan Allah SWT yg indah sgt ni.SubhanAllah.
hehe,insyaAllah yani nak pegy jugak 1 hari nnti.
ceewah~angan-2 jea tuu.
okay laa.korang mcm mana pulak?
hehe~
so far thats all for today,
see you soon. <3


p/s : for all my besties,i miss all of you <3

No comments:

Post a Comment