Monday, November 28, 2011

Im getting OLD





Today, 29/11/2011.
im turn to 15 y/o.Getting old right ?
ya,i admit it. Haha,
esok yani dah mula la sunyi kat Perlis ni,malam ni mama dah nak away to KL,
Tuan cik sarakenik pulak dah nak pegy SP esok. =(
okay-2,back to the TOPIC,
dah 15 taun yani kat dunia ni.Tak la lama sgt.
spanjang 15 taun ni jugak la mcm-2 yg jadi.
Semua tu pengalaman kan?
tapi sedih jugak la.Setiap kali birthday.yani tak rasa apa pun.
Just mcm hari-2 lain.Korang mcm mana pulak?
How I wish if I can feel that. U_U
Apapun thanks sgt kay semua yg slalu support yani,slalu bg yani semangat,
selalu buat yani think positif ang yg paling penting,selalu buat hari-2 yani bermakna.

I LOVE ALL OF YOU

& untuk sesapa yg tak suka yani pulak,
ada saya kisah?
haha,kejam kan ayat.Tapi yani tak sekejam yg disangaka-sangka.
so jgn pernah buat andaian sendiri okay kalau tak kenal yani yg sebenar.
apa pun even korang taksuka or apa jea la,
yani tak pernah nak berdendam dgn sesapa.
forgive me if I had make a mistake towards you,
but im not perfect & I can't be perfect.
(tunggang terbalik kan grammar?)
huhu,okay.
lets sing a song.

Happy birthday to me,
happy birthday to me,
happy birthday to meeeeeeee,
happy birthday to me~
lalalala ~

^___^



..experience makes us matured..


No comments:

Post a Comment