Friday, November 25, 2011

business baru ~


tengok dah title tu ?sebenarnya takda kena mengena sgt pun tpi saja nak melebih.Haha,
okay la,memandangkan business tu masih kecil-2 punye so yani taknak bgtau kt semua lagi.Tunggulah masanya,tiktok(!)
ngee,nak tau tak apa jadi hari ni?
Alhamdulilah,syukur sgt muka buku yani dah okay mcm biasa berkat usaha Izzatul Syahiera & her lovely boyfie Ku Zafry.Thanks a lot from me.I realy owe both of you.Ganjarannya,nah(!)
big smile for you ;

^_________________^


pakchot kata fb yani kena hack.Hmm~ i don't know lah.Malas dah nak fikir.
okay,bukak cerita pagi tadi.
korang tahu tak,pagi tadi dalam pukul 8.oo am mcm tu,Alliya dtg rumah yani.kitorang pegy jog kat dlm UITM Arau,Perlis.Haha,masuk buat muka slumber badak jaa.
then pegy jog kat dia punye track.Haha,Alliya jog 1 round ja.Dia tak larat.Yani dgn tuan cik Sarakenik pulak jog dlm 3 round.Itu pun dah hampir separuh nyawa yani guna tau.Haha,tapi dah sampai round ketiga tu dah surrender.hadoii~apala yani ni. U_U

haha,okay.then yani cuba-2 laa drive motor tuan cik Sarakenik saya tadi.Kesian dia kena jalan.Sorry naa~hehe ^_^
dah naik tu,bawak pun lelong-2.Haha,yg pling tak tahan masa drive tu yani tertekan signal,tapi tak belok-2 pun.dah tu,drive motor tu buad muka slumber ja .Haha,Alliya gelak mcm dah nak pecah usus.Yani nak tergelak dgr dia gelak.
Haha,mmber-2 yani msti tau kan dia gelak mcm mana ?kahkahkah (!)
then,dalam pukul 11 am baru laa kitorang jalan kaki 360 darjah balik rumah.Haha,baru la rasa mcm mana bestnya jalan kaki~
okay,dah smpai tu yani terus mgadap laptop nih.
stop pun sbb Alliya nak online kejap & untuk lunch segala mcm lagi tu.
lepas tu terus la mgadap benda alah ni lagi sampai maghrib.Time tu kn,
mmg muka dah melekit sgt.EII ~
sudah la balik jog tu tak shower-2.
Geli tak? haha,
okaylah,yani nak pegy sambung edit blog orang ni.
see you soon.
lots of LOVE
<3


3 comments:

  1. hahaha.ur welcome yani :)
    jog lagi?? woahh,maju diorang.jog slalu ;)

    ReplyDelete
  2. Haha , proses mlangsingkan bdn..kah3~

    ReplyDelete