Saturday, November 26, 2011

Assalamualaikum 1433 Hijrah ~




ngee ~
tengok pic kat atas?
cantik tak?yani buat sendiri tau~ just pic tu amik kat Mr.Yahoo tapi others buat sendiri kat photoshop.Herr,tau laa tak cantik.Dok diam sudah (!)
haha.joking~
okay,for semua besties yani,buah hati pengarang jantung,bloggers-2,cikgu-2 & semua cucu cicik(eh,ada ke?) yani nak say Salam Maal Hijrah.Korang semua dah baca tak doa akhir&awal tahun?dah ea?
Good ! thumbs up ;>
hehe,okay.Apa azam korang?
hehe~azam yani nak jadi lebih baik daripada tahun-2 sebelum ni.
and yani hope tahun ni lebih dpt keberkatan Allah SWT.Itu yg penting right?Huhu ~
okay laa~
see you soon
^_^


Walaupun nama kita tidak disebut-2 oleh manusia,
tapi biarlah sentiasa disebut-2 & dipuji-2 oleh Allah swt & para rasul.


No comments:

Post a Comment