Wednesday, November 2, 2011


and hi all. :)
today i feel like not doing anything..lala ~
terasa malas pulak.
by the way,cik sarakenik punya tuan saya dah pulang! ^_^
faham tak?kalau faham senyumlah sikit! :)
kalau tak,ermm~pandai-2 korang lahh yerr~
okayy,
hari ni yani tak pegy pun skolah.
member semua pegy kem first aid apa entah kat timah tasoh,yani rasa cam takda apa sangat.,so stay rumah jelah.
best takk kat sana?
^_^
tak sabar nk tauu ~
hari ni takda story sangat.
yelah,tetiap hari just buat benda yang sama.
bosan kan?
okay,terdetik nak cerita pasal semalam.haha,kat skolah semalam sikit jea student yg dtg,yelah~PMR and final exam kan dah habes,so nak buad apa lagi?
tapi isnin hari tu cikgu inform kat assembly yg rabu(semalam) semua student wajib dtg untuk pendaftaran koko punya club for 2012 except form 5&upper 6.
tapi indah khabar dari rupa.
sikit ja kot yg dtg.
takpalah,then dalam pukul 10 am baru habes,pagi tu nasib baik cikgu suruh masuk dalam dewan memandangkan kat dataran dah panas terik,tapi bagus jugak vitamin D kan ? hehek!
nnti kat akhirat lagi laa lebih daripada tu kan?
huhu,lepas dah daftar suma so kitorang tau lahh next year kelab mana.yani still macam past year,sukan& permainan=badminton(tapi langsung tak involve) ~ uniform=KRS ~ kelab&persatuan=koperasi.Haha!tapi taktaulah tahun depan still stay kat situ or tak.Semua bergantung result.ya Allah,cakap pasal result meremang pulak bulu roma nih.haha~
sorry tak larat pulak nak type panjang-panjang.
perut yani dah kecut sekecut-kecutnya. >_<
weeheew~
okay lahh.
mood yani -o-k- jugak laa hari ni.
so,nak blogwalking lah!jom kita walkwalk sama-2.. :)
bloggers semua mmg awesome !
i like ~




the love will never go if we appreciate it as the gift from Allah SWT ~
(ayat baru,okay tak?haha.ciptaan sendiri taw ! :D )


No comments:

Post a Comment