Friday, October 28, 2011

U_U


hi,takda mood sangat hari ni.
sejujur seikhlas & setulus hati bosan sangat,tak tahu nak buat apa.sesapa ada suggestion ?
tadi on FB pun takda apa.
By the way,thankyou for all followers yang selalu follow blog ni even taklah menarik macam blog orang lain kan? :/
selalu-2 la jenguk-2 kat sini yaa ~
okay,back to the topic.
Tingss ! (wahh,cell neuron dalam otak yani dah bersambung sejurus menghasilkan 'spark'.cer tengok.Bercahaya kan?)Haha :D

okay,
setiap orang ada cita-2 kan?
kan?kan?setuju tak?kalau setuju angkat kuku. :P
Haha,sorry kalau yani over terlebih cakap pasal ni.Padahal baru jea lepas PMR kan.biasalah.Saya kan budak mengada-ngada.kan?sapa tak suka yani mesti setuju.ecece~tengok tu.Haha.takpalah kan,sekurang-kurangnya yani jadi diri sendiri kan?taklah nak menciplak hak cipta terpelihara orang. :)

k,k.bak kata darl saya "dah ke laut" . so jum back to the topic balik k?
semalam,time tengah bosan-2 kan,
yani terjumpa satu blog ni.Blog ni share banyak entry pasal kita punya kerjaya.Kalau korang nak jenguk-2 blog ni cari la kat blog list yani.Ada kat tepi tu,haa~jumpa kn?

k,lepas baca-2 yani tau lagi byk pendedahan pasal profession kerjaya kita.Kalau nak jadi lawyer,at least kena ada ijazah sarjana muda.Dalam 4 tahun jugakla kena study itu pun bergantung dengan university yg kita pilih and kita punya type of lawyer tu.Haha,betul tak cik encyclopedia?Then kena chambering pulak about 9 bulan kat mana-2 agensi guaman.Perhh~
tapi untungnya kalau amik law,ruang kerjaya dia bukan terhad untuk jadi peguam ja,tapi meluas sangat-2.So tak rugi lahh kan?
tapi yani pun bukannya tau sangat,kalau nak tau lagi kena la rujuk kat orang yg dah ada byk experience.Bukan macam teenage yang masih belum matured sepenuhnya macam yani kan?baru 15 taun dah nak memandai lebih.Setuju tak?setuju kan?kan?yeah~ 'saya mengaku saya tak sempurna macam awak'. :) and masih banyak benda yg yani kena blajar.Korang pun selalu la tegur yani okay kalau yani ada buat salah~
Huhu,okay.Thats all untuk detik ni.
Thanks for read. ^_^
Saya sayang anda semua !
<3
(oyeah)~ :P



p/s ; amalkanlah amalan selalu bertanya agar anda tidak ketinggalan dalam sesuatu perkara sejurus bertindak untuk menyalahkan orang lain. :) (haha,kata-2 motivate.berangan nak jadi ahli falsafah lah konon yani nih.bluek!:P )

No comments:

Post a Comment