Thursday, October 13, 2011

tak dapat dikesan

Assalamualaikum and Hi, :)

hari ni dah 13/10/2011 kan ? hari bersejarah jugak lahh ~ okayy . Hari ni kan macam-macam jugak la yang jadi kat sekolah tadi.Haihh,orang dah kata jangan pegi tapi yani ni semangat lebih pulak.tengok-tengok 56 orang ja student form 3 yang datang.ramai kan ?haha
okay,dari pagi tadi bangun-bangun ja terus menghadap cermin.agak dah~mata mesti macam panda.apakan daya,sejak azali lagi.hehe


huduh kan ? cuba bayangkan mata yani macam tu?hehe~tapi yani bersyukur dengan apa yang yani ada. Alhamdulilah ~ :)
then siap-siap nak pegi skolah tengok-tengok dia tak pegi~aduhai,sepinya!
dari pagi-pagi dah muka macam cuka,member yani kata macam nak makan orang ja.ahaha,betul ka yani nak makan dia ?
impossible is nothing. :D
okeh,lepas cikgu bagi taklimat kat dataran tu yani kena jumpa cikgu Faridatul.then about 8.30 kitaorang semua kena masuk dewan.perasaan time tu hanya tuhan yang tahu,bosann jugak la.hehe~ kat dalam dewan tu kan ada pakcik misai ~ serious amat muka dia.Syhuu~baca slow-slow tau,nanti pakcik misai tu marah.huhu,takutt yani,tapi kan penceramah dia tu lawakk yang tak sangat.ktaorang punn kenalah stay kat dewan sampailahh pukul 11 lebihh semata-mata dengar ceramah tu.perut time tu dah tak sangga main drum,,
lepas tu kaan,,bila dah pegi kantin punya la yani,syima dengan alliya semangat nak makan tengok-tengok semua makanan dah habis.tinggal talam jaa.sedihh kot :( . terpaksa lahh minum jaa. Huk Huk ! >_<
tapi yani makan la sikit . Hahak .
then suma kena masuk dewan balik,cikgu amik kedatangan terus boleh balik. yippie !
takda la apa yang best sangat.huhu.
bytheway,nanti boleh pegi MKK lagi~even tanpa dia :(
thankyou cikgu Sharipah ! <3




p/s : biarlah apa yang berlaku menjadi mimpi yang tidak akan pernah berulang lagi untuk kesekian kalinya...(ayat baru ;D)

No comments:

Post a Comment