Thursday, October 27, 2011

sepetang bersama-sama alliya natasya ツ


okay,dah tengok title kat atas?
kenal tak Alliya Natasya tue sapa ?
she is one of my friends a.k.a buddies.
semalam,dia text yani cakap nak datang rumah sebab bosan kat rumah dia.Haha~kukuh kan alasan?
then lepas maklong dia hantar,sampai-2 kitorang pegy kedai kejap.
masa ontheway nak balik,yani pun suarakan hasrat yg dah lama terpendam nak pegy taman,so dia pun setuju then terus pegy taman.
oleh sbb yani and dia pun agak tension kitorang termenggila kat situ.Untunglhaa takda orang sangat.Lawak !
macam nak keras perut nihh.
okayy,tengoklah picts-2 nih. :)
have fun,

Alliya: iryani,kami rasa nak jatuh tapi best!heww~~


Alliya:iryani,snaplah..snaplah...


eh,tolong!!kami nak jatuh...~~


alliya: kenapa tak tolong kami tadi?(sambil cover nak marah tapi masih senyum)
iryani:alaa~sorry la.kami nak snap tadi,kalau kami tolong kami takut awak jatuh.


setelah dah berbaik,kami pun duduk atas padang bual-2 kosong.(focus kat kasut,sorry slipper murah je)


setelah berbual-2 kami setuju nak jadi promoter dettol(kerja sambilan setelah habis PMR)


Alliya:kami nak jugakk !!




okay,akhirnya kami pun memutuskan untuk pulang memandangkan hari sudah lewat petang.Petang semalam sifat kematangan yanie brubah untuk sementara menjadi keanak-anakan.Jangan marah ~
kbaii,nnti jumpa lagi !
<3




No comments:

Post a Comment