Sunday, October 23, 2011

Saya disini ~

Assalamualaikum bloggers ! ^_^

sorry from me lately ni tak update.im not feeling well since balik kl hari tue.
okay,hari ni yani nak share apa yang jadi time lawatan hari tue dari A-Z oke ?
tapi sorry kalau tak complete ~ :)


k,first day sampai lepas check in hotel terus straight pegy i-city.dah la hujan,then tak shower langsung.memang terbaek lhaa kan~
kat i-city kitorang tak maen apa sangat.hujan kan~
tapi ada lhaa maen 1 game ni,1 pun tak kena.frust tahap bhaii ~
haha,then dah frust-2 diorang ajak naek kat atas ni,yani pun taktaw ada benda alah ni kat situ,nasib baik best jugak lhaa ~bukan best jugak,memang best lhaa ! ^^
then masa ontheway nk naik bus,habes kasut kitorang kena selut ~ Haha,,geeliiii ~
dahla bwk kasut pun sepasang tue jaa~
redha jela ~ U_U
tapi best jugak,tak dpt snow walk,selut walk pun jadi lhaa kan ? :D

oke,pastu dah sampai-2 hotel,,amik kunci terus masuk bilik.serious tired !
kat dalam bilik ktorang suma ada 6 orang jhaa ;


yanie.syima.syasya.syahiera.atikahR.atikahM.


Haha,ramai tak?kononnya tired lhaa kan,tapi bila dah msuk bilik lain pulak cerita,Haha.hanya Allah n ktorang yang tahu.usus dah mcm nak tercabut tak tahan asyik gelak jhaa,lawak doe ~
then esok tue packing-2 lepas breakfast terus check out pegy jalan TAR ~
kaki dah macam nak tercabut dah.
tapi best bhaii ~ haha.kesian syasya dah kecewa ~
oke,then terus lunch kat sogo then straight pegy KLCC.

kat klcc yanie jumpa sis Ana,dapat minum starbucks ;D
btw,thanks kak ana for MW punye swatch tue . i like :P
ktorang kat sana 45 minit jhaa.xboley lama-2 ~
okey,then terus balik.masa ontheway tue ada prob sikit. T_T
dahla jalan sesak.pukul 3 pagi baru sampai rumah.
okey then.itu saja yang yanie teringin nak cerita.Ada lagi but sorry im tired.
nanti yani story-2 lagi k?
takmo merajuk taw ? ^_^
tengok la pictures nih . ~









with syima bushuk.


syima.atikahR.syahiera.








with syasya :)






No comments:

Post a Comment