Wednesday, October 12, 2011

pulau Nias


Assalamualaikum,Hi there ~ :)
habis-habis PMR tak tahu pulak nak buat apa,so apa salahnya spend time dengan blog tercinta kan?huhu,yani ada satu story ni.hari tu kan ada kelas geo(before PMR),Cikgu Azlina ada la bagi soalan kat kitaorang,then kat statement tu ada "pulau nias" . Huhu,tak sangka yani selama ni pulau nias tu wujud,pulau ni kat Indonesia,kalau tak silap yani kt sumatera tapi for sure pulau ni kat gunung lipat muda.betul tak cikgu Azlina ? Hehe ~











haa,macam mana ? calming kan ? boleh rasa dia punya nature gitu ~ hehe,yani teringin sangat-sangat nak pegi pulau ni,takpalah kan sekali sekala berangan ada pulau sendiri,apa salahnya~
huhu,hope sangat nanti boleh pegi walaupun lambat lagi kan,kan?
but i love nature~
nanti kita pegi ea ? ;) oke ?

p/s : kerja overtime . jadi promoter cuti-cuti jalan jalan ~ Hee ^_^


No comments:

Post a Comment