Thursday, October 27, 2011

pening kupu-kupu εїз


okay semua.
sepuluh jari tangan yani mintak maaf kalau banyak hari tak post entry kat blog ni atas kesibukan mengupdate blog,tapi apakan daya,yani taklah expert bab-2 nak operate blog macam korang.By the way,kali ni yani harap-2 dah takda copycats yang nak copy apa segala macam yang ada kat blog ni.At least kalau nak copy jugak please mintak permission yani dulu.
FAHAM?
okay,mood pun takda sangat nih.sorry blog ni semak !
apa pun,yani ada 1 story nih,
tadi masa tengah chatting kat FB ,adala si makhluk Allah tanya yani :

makhluk Allah : hai,adik ni lesbian ?

yani : tidak

makhluk Allah : akak ni les..jom jadi partner akak dalam ni..akak bagi duit tiap2 bulan.jom la.kita ym nak?



ayat dia lebih kurang macam tue lhaa,then yani terus tak reply.Haha,takot !! sewel dah kot.ada kea patut tanya macam tue kat yani.Geli !!!

Haha,lepas tue yani terus go offline.serik(!)
okay,sekali lagi nak ulang,takda mood hari ni . :)
hehe..okayy lah..nnti kita story-2 lagi ?
takmo merajuk lagi naa ?
cheers .


No comments:

Post a Comment