Monday, October 17, 2011

kepenatan :O

Asslamualaikum ~

sorry lambat update,sebenarnya mood takda sangat.sayu ja malam ni.entah kenapa. U_U
tapi agak kepenatan jugak la..
tadi kat sekolah yani n syima buad ronda 360 darjah ~ then tolong cikgu cuci-2 bengkel KHB . :)
okay.takmau cerita panjang-2 sangat pasal tue.malam ni yani nak story-2 pasal kenangan dulu-2..
syez rindu sangat! :')
dulu kan,time form 1,yani ada pegy kem kat area perlis jugak la,then kat dalam chalet tue cikgu campur-2 student dari skolah lain,time tue la first time yani jumpa dia,and start first day camp tue yani dah mula close dengan dia,dia baik sangat.
she's understanding,gentle and matured.sangat memahami yani.malam time ice breaking tu kitaorang semua main letak belon kat kaki then kena pijak belon orang lain,haha.lawak time tu.tapi yani tak jadi top 10 pun yang still ada belon kat kaki.then yani and dia main tukar-2 biodata,HAHA ~ ingat lagi handwriting yani masa dulu-2.tapi entahlah dia simpan lagi or tak kenangan tue.then sepanjang camp tue memang seriously yani dgn dia close sangat.
tapi dah lama yani tak jumpa dia,even dia student Al-Maad and skolah tue pun dekat jaa dgn skolah yani tapi yani dengan dia tak pernah langsung jumpa sampai sekarang.last day yani dengan dia jumpa time 23/2/2009 . dah berapa tahun kan ?
yani ingat lagi saat-2 t'akhir yani dekat camp tue.bila salam-2 dengan semua cikgu and student lain slumber relax ja muka even dalam hati dah sebak sangat.then bila sampai turn yani salam dengan dia terus bergelinang air mata.Sedih kott ~
last-2,dia pun balik. T_T
macam tak sanggup nak lepaskan.
sekarang mesti awak lagi cute kan ? huhu ~
Rabiatul Adawiyah ~
imissyou a lot !
<3
:')



"kan ku utuskan salam ingatanku,
dalam doa kudusku sepanjang waktu,
ya Allah,tabahkan hati hambaMu
di atas perpisahan ini~"


No comments:

Post a Comment