Friday, October 14, 2011

kena tinggal ~

Asslamualaikum , big smile for you :)
hi.sebenarnya apa yang yani nak story-story ni takda kena mengena sangat dengan title tu,tapi nak buat macam mana,title tu yang terlintas,yani letaklah kat situ sebelum dia lari.(sudah,mengarut!)
okayy,pagi tadi sejujurnya yani tak pegy sekolah pun.ponteng lahh katakan,haha.baguslah sangat,hak~huhu
pagi tadi sunyi jaa kat rumah.tapi sekarang lagi sunyi . sedeh kann ? :( tapi takpa,kan selalu dekat di hati bak kata tv9 ~ hahah
okay , tadi kat rumah lepass ja bangun tidur smentara menghitung waktu yani pun buad lahh benda ni

~basuh baju yang bertimbun-timbun(padahal sikit ja.over ja lebih)
~masak!(paling penting)
~kemas rumah
~apa lagi haa ?

huhu,tadi yani dah berjaya masak untuk kesekian kalinya even setiap kali masak mesti ja ada orang comment tak cukup garam ~ tapi takpa la,oke la tuu kan ? Hahak !

okeh,itu pagi punya cerita.ni petangg pulak.
tadi kan yani explore apa entah,lepas tue terjumpa laa blog punya owner ni.,ya Allah ~ bila baca-baca entry dia,ayat dia sebijik macam yani.just dia tukar sikit-sikt., g-e-r-a-m kott ~
tapi benda dah jadi,pasrah jelah ~ U_U
apapun lain kali kalau nak copy something please inform yani dulu,at least mintak la permission.
petang tadi serious takda mood . -,-
tapi Alhamdulilah sekarang dah jumpa dah mood tue ~ huhu ~
syukran ~
k lah,taklarat nak taip panjangpanjang ~
see you lain kali naa ~
^_^

No comments:

Post a Comment