Tuesday, October 18, 2011

kecewa ~ U_U

Assalamualaikum.Hi.
haih,macam-2 yani rasa nih ~ memang secukup rasa. :)
kecewa ada,sakit hati pun ada,kesal pun ada and segala keturunannya.><
kat sekolah tadi,ada jea makhluk Allah sorang yang takpuas hati dengan yani.taktahu lah apa yang dia tak puas hati sangat.
seriously,MALAS NAK LAYAN.
sebelum ni,yani tak pernah ada apa-2 pun urusan seri paduka baginda dengan dia,then tadi tiba-2 nak masuk campur urusan hidup yani pulak.Apa masalah awak ?
selama ni saya tak pernah ganggu hidup awak,malah saya tak pernah ada perasaan PhD terhadap awak.tapi asal tetiba nak fitnah-2 saya pulak ?
awak dah kenal sangat hati budi saya ?
okay,mmg la as umat Islam kita kena mencegah kemungkaran kan ?
tapi apa yang awak cakap tu langsung saya tak buat,bukankah itu fitnah ?

yani tak tauu apa motif dia buad semua ni.kalu nak joke yani rasa tak patut sangat.
sakit hati kott ~
kalau korang dalam position yani,then ada orang fitnah korang sedangkan korang sendiri tak tahu apa-2 and langsung tak buad apa yang orang tu fitnah,apa korang rasa ?
dah la mencemar nama baik orang,then takkah tu mengaibkan orang?
mmg la yani ni bukanlah baik and sempurna nak judge orang,tapi sejahat-2 yani pun tak lah sanggup nak buat semua tu.
biarkan jea lhaa,apa pun awak nak fikir,tapi saya yakin Allah SWT lebih tahu akan setiap apa yang saya lakukan.
dah la,awak lebih tua daripada saya,
sepatutnya awak lebih matured dalam hal macam ni,
think before you say something,otherwise,it may harm yourself.nak eh macam tue ?
please kalau awak tak tahu benda tu betul or tak and kalau awak tak kenal hati budi orang tu betul-2,janganla nak fitnah orang suka hati.awak pun ada maruah kan ?
suka sangat eh nak merenggangkan hubungan orang?
bagus eh ?


p/s:sekadar nak luahkan perasaan,saya dah takmahu hal ni dibesar2kan.,i know you can think maturedly,please judge yourself before you judge me.jangan malukan diri awak sendiri,oke?thanks. :)

No comments:

Post a Comment