Sunday, October 16, 2011

esok sekolah

Assalamualaikum ~
esok ? hmm~ sekolah.nak pegi ka tak eh ?
kalau pegi nanti bosan tahap tapi kalau tak pegi rasa bersalah pulak.aduish!
kat rumah pun bukannya ada apa kebenda nak buad sangat.lagi bosan kan ?
pendapat korang ?
pegy jela eh,setuju?angkat tangan~ yeah ^^
tadi petang hujan lebatt,alhamdulilah hujan rahmat . :)
baru plan nak pegy jog tapi tak jadi. HEHE ~

bosan lah malam ni. U_U
nak tidur pun awal lagi.
nak type panjang-2 pun tak larat,.
rasa malas pulak.haihh ~

itu ja kot untuk hari ni,sorry lah yeh mood tak berapa ok. HUHU ~
hope esok ada something yang best kat sekolah.Amin ~
see you nanti eh ?
sayasayangawak ~
iloveyou~
aishiteru ~
saranghae ~
wo ai ni ~
te amo mas que nunca ~
<3

No comments:

Post a Comment