Monday, November 7, 2011

Raya semalam ツ


& hi~ macam mana raya semalam?best tak?kalau best.yani tumpang happy,kalau bosan?alaa~macam mana boleh bosan ni?hehe.beli baju baru tak?mesti cantek nip.yani tak beli baju baru pun.Just pakai baju masa prefect's annual dinner lasy year :D
takpalah.,let us start.
Semalam,yani ada gtau suma yg yani away to SP kan ?
huhu,alhamdulilah jadi jugak pegy.tapi dah lambat.ngehngeh~
semalam korang pegy tak sembahyang raya?pegy kat mana?
yani pegy kat surau jer~
orang pun tak ramai.tapi best,pegy jalan kaki ja dgn tok tercinta.hehe~
lepas balik sembahyang tu,orang pegy tengok lembu kena sembelih,tapi yani tak tengok pun.Haha,biasalah kalau dah jadi orang trauma dgn darah.kalau tengok darah jea mesti pening macam nak pengsan.thats me~ kesian kan?takda harapan la nak jadi doktor.kalau jadi doktor nanti tak sempat nak operate orang yani dulu yg pengsan,kahkah(ketawa tak sopan).
kalau jadi doktor falsafah takpa la jugak.hehe~berangan pulak.dah out of the topic ni ~

okay,sambung balik.Haha,semalam dalam pukul 1.oo pm something baru bertolak pegy SP.
ayah yani punya la drift then dalam pukul 2 pm something dah sampai.Haha.
bila dah sampai kitorang terus jalankan mission utama.apa lagi?makan laa ~
semalam,macam-2 yani makan,nak tengok list apa yg yani mkn ;

= rendang ayam
= ketupat
= nasi tomato campur gulai udang
= makaroni goreng + sausage
= secret recipe brownise chocolate cake + ice cream


haha,banyak tak?sudah la semua makanan memang terbaek lahh dia punya kuantiti lemak tu.sampai sakit perut bukan kepalang semalam.hanya Allah yg tahu.hehe.
padan muka yani kan makan banyak sangat. :P
alaa~bukan selalu kan,kan??

okay,lepas makan & solat semua kitorang tengok picts tok & cousin semua masa kat Mekah hari tu.tok sempoi giler ~ haha.
nanti yani pulak nak pegy sana.hehe,insyaAllah =D
okay.lepas maghrib kitorang balik Perlis.
tak dapat jumpa si dia ~ ngehngeh ~
kesian kn ? T_T
byebye SP ~
huhu,ni ada bukti sikit.korang tengok laa~ haha. taknak sudah boleh choww ~




apa ni ? haha.nikmatnya hnya Allah yg tawu. :P

tukang penyebok !




2 comments: